Mini pavlova’s met rode bessen

Pavlova is een zoet dessert dat bestaat uit een bodem van meringue met daarop een laag slagroom of mascarpone en vers fruit. Dit recept voor mini pavlova’s, ontwikkeld en gefotografeerd door @lisannesleven, maakt het perfecte feest-toetje. Feestelijk om te zien, goddelijk qua smaak én prima voor te bereiden!

Ingrediënten voor 1 pavlova:

  • 1 mini pavlova
  • 2 el slagroom
  • 2 el jam (aardbei, framboos of rode bessen)
  • 2 takjes rode bessen
  • 1 mini macaron
  • Optioneel voor decoratie: takje munt en gouden eetbare glitters
Foto_social media

De bereidingswijze:

  1. Vul de bodem van de pavlova met rode bessen.
  2. Verdeel de slagroom over de pavlova.
  3. Verdeel de eetlepels jam over de pavlova.
  4. Decoreer met een macaron, takje rode bessen, blaadje munt en gouden glitters.
Let op: serveer het dessert direct, dan is die het lekkerst!

Ben jij geïnspireerd door deze content? Bekijk dan één van onze andere blogs hieronder. Of volg ons op Instagram @Berrybrothers.nl en ben als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil je graag jouw bessennieuws of creatie met ons delen? Gebruik dan de hashtags: #berrybrothers #berrybrothersrecepten. Tot de volgende keer!

Recente berichten

Nieuws, weetjes en feitjes over gezondheid en lifestyle

Scroll naar boven

Word berryfan!

En ontvang ons gratis zacht fruit receptenboek