Witte bessen

Mooi wit goud van kleur, stevig van structuur, zoet van smaak, een echt zusje van ons paradepaardje, maar ook ons nicheproduct; de witte bes.

Sinds 2018 zijn wij begonnen met het telen van de witte bes.
Niet omdat de vraag hier groot naar was, maar puur omdat wij echte vakidioten zijn. Vakidioten die kennis willen hebben van alle verschillende bessen soorten die er zijn. Natuurlijk is dit haast onmogelijk, maar we zijn echt blij dat we zijn begonnen met het telen van deze mooie pareltjes. Want dat is de witte bes zéker! Omdat de witte bes in Nederland minder bekend is, vertellen wij jullie graag wat meer over deze ‘gouden pareltjes’. De witte bes is een zusje van de rode bes, maar heeft een zoetere smaak. Hij wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van jam, gelei en sap, maar is ook heerlijk om zo op te eten! Benieuwd wat je nog meer met deze mooie bes kunt doen? Bekijk dan de recepten die onderaan deze pagina staan en raak geïnspireerd. Ben je op zoek naar witte bessen om te kopen? Neem dan contact met ons op!

witte bessen afbeeldingen

Beschikbaar uit Nederland:

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Info over het telen van

Witte bessen

Wij telen al ons zachtfruit zelf. Door alles in eigen huis te telen, garanderen wij een optimale controle en perfecte kwaliteit.

Voedingswaarden per 100 gram

Witte bessen

0
kcal
0 g
suikers
0 g
vetten
0 g
vezels

Recepten

Laat je inspireren door deze heerlijke recepten met rode bessen

Scroll naar boven

Word berryfan!

En ontvang ons gratis zacht fruit receptenboek