Blauwe bessen

Bomvol antioxidanten, met een knapperige ‘bite’, sappig en zoet van smaak, blauw van kleur met het bekende witte waslaagje, kleurloos vruchtvlees, stevig van structuur, met liefde geteeld en met de hand geplukt; onze blauwe bessen.

Berrybrothers teelt in het seizoen blauwe bessen van de beste kwaliteit. We doen dat met liefde en passie op onze percelen in Portugal en Nederland en kunnen daardoor van mei tot en met oktober blauwe bessen van topkwaliteit leveren. Berrybrothers heeft het hele proces van teelt tot verpakking in eigen hand en gebruikt de kennis van haar specialisten en de meest moderne technieken bij het telen van blauwe bessen. Dat is de reden dat Berrybrothers u vol trots de beste blauwe bessen in verpakkingen van 125 tot 500 gram levert. Om u het hele jaar door van blauwe bessen te voorzien, kopen wij buiten het Nederlandse blauwe bessenseizoen onze blauwe bessen in bij onze vertrouwde partners in het buitenland.

blauwe bessen afbeeldingen

Beschikbaar uit Nederland:

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec

Info over het telen van

Blauwe bessen

Wij telen al ons zachtfruit zelf. Door alles in eigen huis te telen, garanderen wij een optimale controle en perfecte kwaliteit.

Voedingswaarden per 100 gram

Blauwe Bessen

0
kcal
0 g
suikers
0 g
vetten
0 g
vezels

Recepten

Laat je inspireren door deze heerlijke recepten met rode bessen

Scroll naar boven

Word berryfan!

En ontvang ons gratis zacht fruit receptenboek