Berrybrothers x Jaimys Kitchen

Meet Jaimy van Jaimyskitchen.nl onze rode bessen ambassadeur!

Foodblogger Jaimy laat jou graag zien wat je allemaal kunt maken met onze lekkere fris zure rode bes. Van een cheesecake, smoothie of salade tot aan een fruitige tarte tatin of rode bessen avocado mouse. Niets is te gek en alles is even lekker. Laat je vooral verassen door alle lekkere recepten!

4 vragen aan

Jaimy

1. Waarom ben jij rode bessen ambassadeur geworden?

Ongeveer twee jaar geleden werd ik benaderd door Berrybrothers om receptvideo’s op te nemen met de rode bes in de hoofdrol. Een leuke vraag, waar ik gelijk ‘Ja!’ op heb gezegd. Deze samenwerking beviel zo goed; dat ik gevraagd werd om Rode Bessen ambassadeur te worden. 

 

2. Eerlijk zijn: hoe omschrijf jij de smaak van de rode bes?

Iedereen heeft natuurlijk andere smaakpapillen. Hierdoor zal de smaak van rode bessen voor iedereen verschillen. Maar als je het aan mij persoonlijk vraagt, dan omschrijf ik de smaak van de rode bes als fris zuur en zoet tegelijk! Ik vind het heerlijk om ze van het trosje te eten of in een recept te verwerken. En hierin ben ik thuis niet de enige: mijn zoontje snoept er graag op los met de besjes.

 

3. In welke recepten komt de rode bes het beste naar voren?

Door het fris zure maar ook zoete karakter van de rode bes is deze heerlijk veelzijdig te gebruiken! Zo is het een heerlijke tegenhanger van zoete recepten, zoals gebak en desserts. Maar we mogen ook iets creatiever worden met fruit in het algemeen… De rode bes is ook heerlijk bij een hartig hapje zoals een broodje of bladerdeeg gebak.

 

4. Wat hoop jij te bereiken als ambassadeur?

Ik hoop vooral mensen te inspireren om wat vaker te gaan experimenteren met de rode bes. Wist je dat de rode bes bijna jaarrond van Nederlandse bodem komt? Maakt kiezen voor de rode bes gelijk een stuk duurzamer! Iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.

 

Wil je meer te weten komen over Jaimy? Bekijk dan vooral haar foodblog met de lekkerste recepten: www.jaimyskitchen.nl.

Jaimy's Kitchen

Liefs, Jaimy

Jaimy's recepten

De nieuwste recepten van Jaimy, speciaal voor jou gemaakt!

Scroll naar boven

Word berryfan!

En ontvang ons gratis zacht fruit receptenboek