Klein- en Steenfruitdag ’22

BerryBrothers locatie Buren

De landelijke Klein- en Steenfruit dag is georganiseerd in samenwerking met Vlamings en de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). In 2022 kregen wij samen met Megakers de eer om de landelijke Klein- en Steenfruit dag op locatie te verwelkomen. Bij beide locaties waren verschillende proeven en rondleidingen georganiseerd. Deze kregen veel bekijks en interessante gesprekken zijn gevoerd.

Op onze locatie in Buren vond de informatiemarkt plaats. Het gezamenlijke netwerk van interessante bedrijven heeft voor een interessante invulling hiervan gezorgd. Met een mooi bezoekersaantal en perfecte catering door Ria Joosten kijken wij terug op een mooie event. Een recap van de dag kun je terugzien in onderstaande video.
Beelden en editing door Bram van Zuilen

Ben jij geïnspireerd door deze content? Bekijk dan één van onze andere blogs hieronder. Of volg ons op Instagram @Berrybrothers.nl en ben als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil je graag jouw bessennieuws of creatie met ons delen? Gebruik dan de hashtags: #berrybrothers #berrybrothersrecepten. Tot de volgende keer!

Recente berichten

Nieuws, weetjes en feitjes over gezondheid en lifestyle

Scroll naar boven

Word berryfan!

En ontvang ons gratis zacht fruit receptenboek