Merry Berry X-mas!

Wij noemen onze rode bes graag dé kerst-smaakmaker…

Verras de smaakpapillen van je gasten dit jaar met rode bessen die je in meerdere gangen laat terugkomen en zo het subtiele thema van je feestdiner laat zijn. Want smaak geven ze, bovendien zijn ze bijzonder decoratief en laten ze andere gerechten nóg meer stralen door hun fris-zure smaak. Op zoek naar goede smaakcombinaties voor deze rode bes? Bekijk dan onderstaande kerstgerechten!

Fruitige voorgerechten & bijgerechten

Fruitige hoofdgerechten

Fruitige Tarte Tatin
Recepten

Fruitige Tarte Tatin

Ben jij op zoek naar een lekker vegetarisch hoofdgerecht, lunchgerecht of bijgerecht? Probeer dan deze fruitige Tarte Tatin met rode bessen en geitenkaas.

Lees verder »

Fruitige desserts

Rode bessen tiramisu
Recepten

Rode bessen Tiramisu

Dit is waarschijnlijk hét bekendste dessert uit Italië… de overheerlijke tiramisu. En dan nu met onze mooie rode bessen. Zelfs wij hebben nooit bedacht dat zoet, koffie én rode bessen zo lekker samen smaken!

Lees verder »
Pavlova met rood fruit
Blauwe bessen

Pavlova met zacht fruit

Wij weten het zeker; we hebben het mooiste (kerst)dessert gevonden! Deze pavlova is eenvoudig om te maken en in verschillende smaken mogelijk. Natuurlijk zetten wij de bessen variant online, maar van dit dessert kun je nog veel meer varianten vinden. Denk maar aan een chocolade of honeycomb pavlova! Benieuwd naar deze recepten? Ga dan naar

Lees verder »

Fruitige DIY

kerstservet
Nieuws

DIY Kerstservetten maken

Ben jij op zoek naar een gemakkelijke én leuke kersttrend? Verkleed dan jouw servetten met onze rode bes. Heb je nog een takje van de kerstboom over? Combineer deze er dan zeker mee!

Lees verder »
Kerst tafel decoratie
Nieuws

Tips voor een gezonde kerst

De kans is groot dat jij dit jaar zelf de gastvrouw of -heer bent tijdens de feestdagen. Dat betekent dat jij ervoor kiest hoe gezond de kerst gaat zijn. Wil jij graag een gezonde kerst? Lees dan onderstaande tips en laat je inspireren! Houd je aan je gewone ritme Wanneer wij aan kerst denken, dan

Lees verder »
Scroll naar top