I love you berry much!

bessendonut

Hoe verras jij je geliefde dit jaar op Valentijnsdag? Tip van ons: maak een lekker ontbijtje op bed. Wij hebben al een ontbijtje voor jou samengesteld wat jij makkelijk na kunt maken. Helemaal in het teken van zachtfruit natuurlijk. En één voordeel is dat jij zelf ook mee kunt smullen. Ben je benieuwd wat je hiervoor allemaal nodig hebt? Lees dan snel verder!

Zorg dat je het volgende in huis hebt:

  • Mini blauwe bessen cupcakes (natuurlijk ook lekker wanneer je ze zelf bakt).
  • Een donut, of meerdere wanneer je het ontbijt deelt.
  • 1 witte of melk chocoladereep.
  • Afbakbroodje (wij kochten deze leuke hartjesbroodjes bij de Coop).
  • Rode bessen en/of frambozen.

Begin met het voorbereiden van je lekker ontbijtje. Zorg dat de cupcakes klaar zijn, bak een broodje af & smelt de chocolade au bain-marie. Dip de donut in de gesmolten chocolade. Deze kun vervolgens decoreren met lekkere besjes. Het broodje beleg je met de geitenkaas, rode bessen en honing. Dit gerecht hebben we al een keer uitgebreid gemaakt, dus klik hier voor meer informatie! Dan is het alleen nog maar een kwestie van alles mooi neerleggen. Eet smakelijk!

 

Heb jij ook dit super lieve ontbijt klaargemaakt? Deel het met ons; tag ons #berrybrothers #berrybrothersrecepten @berrybrothers.nl.

Valentijnsdag I love you berry much

Ben jij geïnspireerd door deze content? Bekijk dan één van onze andere blogs hieronder. Of volg ons op Instagram @Berrybrothers.nl en ben als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil je graag jouw bessennieuws of creatie met ons delen? Gebruik dan de hashtags: #berrybrothers #berrybrothersrecepten. Tot de volgende keer!

Recente berichten

Nieuws, weetjes en feitjes over gezondheid en lifestyle

Scroll naar boven

Word berryfan!

En ontvang ons gratis zacht fruit receptenboek